Tuesday, August 7, 2012

EVO          I       NOVIH      VIJESTI   O  MILANUUU!!!


Koliko će Rusi uložiti u Milan?

Mediji se bave eventualnom kupovinom deonica Milana od strane Gazproma...

Prošle nedelje Silvio Berlusconi je najavio mogućnost ulaska stranih investitora koji bi popravili krvnu sliku kluba, pri čemu bi većinski paket ipak ostao u rukama bivšeg italijanskog premijera.

Prema nekim informacijama, Gazprom bi za 180 miliona evra otkupio četvrtinu akcija "Rossonera".

Tako bi se Milan, priključio Zenitu, Schalkeu i Zvezdi kojima je ruska kompanija jedan od sponzora. Mediji pišu da iza želje Gazproma da ulaže u Milan stoji lično Vladimir Putin.

Igračima Milana presela večera!

Bonera, Emanuelson i Antonini pronašli dobar brazilski restoran u Filadelfiji. A onda uleteo pljačkaš...

Bilo je, prema tvrđenju Emanuelsona kao na filmu, igrači su se oblizivali pri pomisli na sočni brazilski stek kada je maskirani i naoružan pljačkaš upao u "Fogo de Chao" restoran u Filadelfiji.

Sve se odigralo brzo, razbojnik je bacio suzavac, poharao kasu, igrači su bili smešteni u drugoj prostoriji, a da nešto nije u redu videli su kada je utrčao konobar odvezujući povez sa usta.

Pljačkaš je pobegao, "Milanisti" ostali bez večere.

"Ukrali su nam večeru, sad idemo natrag u hotel", napisao je na "Twitteru" Holanđanin Emanuelson.

Kapiten Montpelliera se nada da će završiti u Milanu

Uprava Milana postavila je kao prioritet dovođenje kapitena Montpelliera Mapou Yanga-Mbiwu.

Sjajni defanzivac i kapiten je bio jedan od najzaslužnijih za šokantnu titulu Montpelliera, a iako je rekao da razume želju poslodavaca da ga zadrže u šampionskim redovima, on se nada da će pojačati Milan.

"Sasvim je normalno da Montpellier ne želi da me se odrekne tek tako, ja sam kapiten i jedan od simbola kluba. Milan je veliki i klub i ne znam kako bih mogao da im kažem ne, nadam se da će klubovi da postignu sporazum", rekao je Mbiwa.

Allegri se ugleda na Juventus

Trener Milana ne smatra da njegov tim nema šanse u novoj sezoni u Seriji A. Navodi primer Juventusa koga prošle sezone niko nije smatrao za favorita.

Milan će u novu sezonu, po svemu sudeći, ući veoma oslabljen.

Milanisti su ostali bez dvojice najboljih igrača Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića u letnjem prelaznom roku.

Ipak, trener Milana Massimiliano Alegri ne smatra da su "Rossoneri" autsajderi kada je u pitanju borba za Scudetto.

"Da li smo autsajderi? Sećam se da je prošle sezone trebalo da dominiramo ligom i da je jedino Inter mogao da nas ugrozi", rekao je Allegri.

"Umesto toga Juventus je završio sezonu bez poraza, tako da...",zaključio je Allegri.

Večera za Kaku?

"Gazzetta dello Sport" najavljuje večerašnji susret Gallianija i Pereza na kome će biti odlučena sudbina Rickya Kake.

Real i Milan će se sutra sastati na stadionu "Yankee" u Njujorku, a pre toga večeras će "snage odmeriti" Adriano Galliani i Florentino Perez.

Stari prijatelji će pokušati da dođu do rešenja koje bi značilo povratak Kake u Milan.

"Rossoneri" žele svog nekadašnjeg igrača, no veći problem od Reala su primanja Brazilca. On ne želi da se odrekne nekoliko miliona eura, a sa trenutnom platom koja je veća od 10 miliona evra ne uklapa se u budžet Milana.

Kaka je na marginama u Realu, njegova želja je da izbori mesto u brazilskoj reprezentaciji 2014. godine, teško će uspeti u ambiciji da bude učesnik Mondijala, ako ne ode iz Madrida.

Gazprom kupuje 25% Milanovih deonica?

Prema najnovijim navodima pojedinih medija, ruski Gazprom mogao bi da kupi 25% akcija Milana, u iznosu od 180 miliona eura.

Navodno, sastanak Berlusconija i Vladimira Putina od pre par dana završen je predlogom da Gazprom kupi 25% deonica kluba sa "San Sira".

Poznato je da je gazda "Rossonera" Silvio Berlusconi otvoren za ulaganja stranih investitora u Milan, kako bi se klub konačno vratio na vrh svetskog fudbala, gde mu je i mesto.

Ove informacije još uvek nisu potvrđene, od strane čelnih ljudi Milana odnosno Gazproma, međutim ako dođe do saradnje "Rossoneri" bi konačno mogli da dobiju prava pojačanja, dostojna dresa najtrofejnijeg kluba na svetu.

06.08.2012.

Kladioničari znaju gde će Kaka?

Njima retko bilo šta promiče, a ako im je verovati Brazilac će se vratiti u Milan.

I dalje nema naznaka da će posao biti brzo završen, ali kladioničari veruju da će do kraja avgusta Kaka ponovo biti u Milanu.

Kvota na to je 1.20 na engleskim kladionicama, a osim povratka na San Siro, moguć je odlazak u PSG (kvota 9.00), dok je za Inter kvota 17.

Zanimljivo, ne možete da se kladite da će ostati u Realu, to nije ponuđeno kao opcija.

Galliani i Perez sutra o sudbini Kake...

Za sutra je zakazan sastanak između predsednika Reala i Milana Florentina Pereza i Adriano Galliani. Šta će biti sa Kakom?

Još uvek nije poznato šta će biti sa brazilskim fudbalerom Ricardom Kakom.

Hoće li ostati u Real Madridu ili otići u Milan jasnije će biti nakon sutrašnjeg sastanka u New Yorku.

Predsednici Real Madrida i Milana sutra će razgovarati o transferu Brazilca Kake u milanski klub, a hoće li postići dogovor ostaje da se vidi.

Ukoliko Real Madrid ne izvuče visoku svotu novca od transfera Kake, Brazilac će najverovatnije ostati na Bernabeu.

No comments:

Post a Comment