Monday, August 6, 2012


Sampdorija ne odbacuje mogućnost Cassanovog povratka

Potpredsednik Sampdorije Edoardo Garrone priznao je da navijači tog kluba konstantno vrše pritisak na upravu da se Antonio Cassano vrati a i sam Garrone ne odbacuje mogućnost povratka iskusnog napadača.

Miljenik navijača Sampdorije prodat je pre godinu dana ekipi Milana nakon sukoba koji je Cassano imao sa predsednikom kluba.

Prema rečima potpredsednika Sampdorije taj sukob je stvar prošlosti i on ne bi bio problem da se Cassano vrati ali je takva opcija još uvek stvar najdubljih želja svih koji rade u klubu.

"Navijači me stalno sreću na ulici i pitaju da li će se Cassano vratiti u klub. Za sada je on srećan tamo gde jeste a nije isključeno da do godine ponovo postane igrač Sampdorije" rekao je Garrone.

Potpredsednik Sampdorije priznao je da za sada nije moguće da se Cassano vrati u klub ali se iskreno nada da bi to moglo da se desi u nekom od narednih prelaznih rokova.

Džeko "prati" Milan

BiH internacionalac dobro je upućen u dešavanja koja su ovoga leta bila najznačajnija za klubove u Seriji A što još više potpiruje sumnju da bi Džeko mogao od jeseni da zaigra u italijanskom šampionatu.

Poznato je da Edin Džeko nije prvi izbor Roberta Mancinija i da bi solidna ponuda za Bosanca mogla da ubedi "Građane" da mu daju "blagoslov" za napuštanje kluba.

Juventus i Milan nisu krili svoje želje da do kraja leta Džeka vide u svojim redovima a ni Bosanac nije neupućen u dešavanja na tržištu.

"Pratio sam dešavanja u Italiji i znam da je Milan prodao dvojicu najboljih igrača. I moja želja je da u datom trenutku nastupam u Seriji A" konstatovao je Džeko.

Ipak, Džeko je za sada posvećen obavezama u Cityu a da li će karijeru nastaviti na "čizmi" ostaje da se vidi do kraja prelaznog roka.

Allegri: Spremni smo za Real

Massimiliano Allegri ima mnogo razloga za zadovoljstvo pošto je njegov Milan upisao još jednu pobedu na pripremnim mečevima pred početak sezone. Italijanski stručnjak priznaje da je prezadovoljan nastupima svojih izabranika i da je tim potpuno spreman za duel sa Real Madridom.

Milan je u subotu uveče upisao još jedan trijumf na turneji po Severnoj Americi a poslednja "mušterija" "Rossonera" bila je Olimpija iz Hondurasa.

Golovima Robinha i Nocerina Milan je savladao rivala rezultatom 3:1 a Massimiliano Allegri pohvalio je svoje igrače i poručio da su "Rossoneri" spremni da odmere snage sa šampionom Španije.

"Nije bilo lako nastupiti po visokoj temperaturi ali je igra i pored toga bila odlična. Zadovoljan sam svakim pojedincem i meč je otišao u smeru u kojem sam želeo da ode. Tehnički gledano bili smo dominantni i potpuno spremni očekujemo susret sa Real Madridom" rekao je Allegri.

Milan svoj naredni prijateljski susret na turneji po Severnoj Americi igra 9. avgusta protiv Real Madrida.

Biće to prilika da Allegri uživo pogleda Brazilca Kaku i proceni koliko bi njegov povratak na "San Siro" mogao da koristi Milanu.

05.08.2012.

Villareal ne pušta Rossija

Giuseppe Rossi je odavno prerastao Villareal, a to je dodatno dobilo na značaju kada je "žuta podmornica" ispala iz Primere i preselila se u Segundu.

Mnogi igrači su odlučili da napuste klub, a među njima je svakako i Rosi, kojem se ni ne žuri previše jer se oporavlja od teške povrede kolena zbog koje će se na terenu pojaviti tek početkom sledeće godine.

To je i Villarealov adut u nadi da će zadržati Italijana kako bi predvodio napad "žute podmornice" već sledeće sezone u Primeri.

"Nema šta da se kaže o prelasku Rossija u Milan. Prvi put čujem za takve vesti", rekao je potpredsednik Villareala Joze Manuel Laneza.

VIDEO: Osećanja i ambicije Boatenga i postavljeni ciljevi za sledeću sezonu

No comments:

Post a Comment