Monday, August 27, 2012

Galliani: Kaka dolazi samo ako se Real predomisli i pusti ga na pozajmicu

Potpredsednik Milana Adriano Galliani, razgovarao je s čelnicima Real Madrida oko povratka Brazilca Kake u klub, ali dogovora i dalje nema... 
Jose Mourinho još je jednom izostavio bivšeg najboljeg fudbalera sveta iz tima za utakmicu španskog prvenstva, (u kom je Real izgubio od domaćeg Getafea rezultatom 2-1) ali klub i dalje ne želi da ga pusti u Milan za "siću". 

"Situacija je jasna. Real želi da ga proda, a mi želimo da ga pozajmimo. Ukoliko se Real predomisli, tada će do saradnje doći i odmah sedam na avion za Madrid. U suprotnom se ništa više neće dogoditi", rekao je Galliani, koji je i prokomentarisao napad bivšeg igrača Antonia Cassana, novog člana gradskog rivala Intera. 

"Nadam se da mu je to bio prvi i zadnji put. Nikada mu nisam obećao produžetak ugovora u 2011., s obzirom da mu je isti vredeo do 2014. godine. Nema smisla", kratak je bio potpredsednik Milana.

26.08.2012.

Allegri: Nismo imali sreće

Trener Milana Massimiliano Allegri, konstatovao je nakon večerašnjeg poraza svog tima od Sampdorie da sreća nije bila saveznik njegovih izabranika i da je to uzrok neuspeha na startu sezone.

Milan je već u prvom kolu nove sezone u Serie A razočarao svoje navijače, pošto je poražen na svom terenu od povratnika u elitno društvo, ekipe Sampdorie.

Massimiliano Allegri poraz je objasnio nedostatkom sreće i sigurnom igrom protivničke ekipe u odbrani, što je dodatno otežalo posao njegovim igračima.

"Dva puta smo pogodili stativu, protivnik je loptu sklanjao sa gol linije, i sjajno se branio.

Ne mogu da tražim ništa više od svijih igrača, jednostavno nisu imali sreće", rekao je Allegri.

On je priznao da bi do kraja prelaznog roka u klub mogao da stigne još neki igrač, a sve su prilike da će to biti Brazilac Kaka' koji je tokom čitavog leta bio na meti svog bivšeg kluba.

Ostaje da se vidi hoće li Adriano Galliani, koji je inače danas napustio San Siro pre poslednjeg sudijskog zvižduka, uspeti da obezbedi povratak veznog fudbalera u Milan, i time popravi konkurenciju u ekipi.

Da li se slažete sa izjavom trenera Allegria da nismo imali sreće, ili je neki drugi faktor bio presudan za ishod ovog meča ?

No comments:

Post a Comment