Sunday, August 26, 2012

LIVE 18:00h, Milan-Sampdoria

Milan želi Krkića?

Bojan Krkić je na meti Milana. Predsednik Genoe otkrio da je Krkić na prodaju, a Milan bi na taj način da reši pitanje napadača.

Najbitniji posao za Gallianija tokom narednih nedelju dana je Kaka, ali istovremeno, Milan pokušava da doda još opcija u napadu.

Italijanski Sky Sport tvrdi da je nova opcija za Rossonere Bojan Krkić. Predsednik Genoe Preziosi tvrdi da mu je Krkić ponuđen pošto Roma želi da ga se oslobodi.

Krkić ima čudan ugovor sa Romom, ali i opcijama za povratak u Barcelonu. Kako nije realno da bi Barcelona bila zainteresovana za Krkića on će ostati igrač Rome, ali bi teoretski Barcelona mogla da ga vrati i zatim proda Milanu.

Roma je otkupila Krkića za 12 miliona evra u prilično čudnom ugovoru po kom bi igrač mogao da se vrati u Barcelonu u naredne dve godine ako Barca plati Romi milion evra na ime školovanja igrača i vrati novac od transfera. Roma to može da odbije, ali bi morala da plati 28 miliona evra što nije realno.

Glasine su da Roma pokušava da ubedi Barcu da uzme Krkića nazad kako bi vratili novac uložen u njegov transfer, a da bi Barca mogla da ga prosledi Milanu kako bi igrao Ligu šampiona.

Krkić je postigao 7 golova u Seriji A prošle godine.

VIDEO: AC Milan 3-0 Sampdoria 19-10-2008

Idemo Rossoneri malo zagrevanja pred Sampdoriju. Nismo u najboljoj poziciji ali naš tim je ipak AC Milan. FORZA MILAN!

Mbiwa: Ko može da kaže "ne" Milanu?

Meta Milana Yanga-Mbiwa tvrdi da će sa zadovoljstvom nositi dres milanskog kluba, ukoliko se Montpellier i Milan dogovore.

Fudbaler Montpelliera Yanga-Mbiwa još uvek nije prešao u Milan.

Kapiten prvaka Francuske će profesionalno odrađivati posao u svom aktuelnom klubu, sve dok ne bude postignut dogovor između Milana i Montpelliera.

"Milanu ne smete da kažete "ne". Do sada još uvek nije došlo do dogovora i ja sam u Montpellieru", rekao je Mbiwa.

"Ako ne pređem ove godine, preći ću naredne sigurno", zaključio je on.

"Kaka zna šta je u njegovoj glavi"

Jose Mourinho ne zna šta će biti sa Kakom. Poručio novinarima da upitaju Brazilca.

Nakon potvrde da će Luka Modrić preći u Real Madrid, sudbina Ricarda Kake je pod znakom pitanja.

Novinari su na konferenciji za štampu pred duel Getafe - Real Madrid upitali "Jedinog" šta misli o budućnosti Ricarda Kake.

"On je u boljoj poziciji da vam odgovori nego ja. Ako se ne pojavljuje na konferencijama, znači da to ne želi", rekao je Mourinho.

"On najbolje zna šta je u njegovoj glavi. Ako nakon 1. septembra bude bio igrač Reala, poštovaću kao i sve ostale fudbalere", dodao je Portugalac.

Real Madrid večeras od 21:00 igra meč drugog kola Primere protiv Getafea.

No comments:

Post a Comment